Exista prima data pentru toate.

 

Stii genul ala de poze care nu au nevoie de niciun filtru?

Imi aduc aminte de dimineata de duminica. Printe cele mai frumoase dimineti din viata mea. Natura ma uimeste tot mai mult pe zi ce trece, cu fenomene poate banale pentru unii dar deosebite si diferite de fiecare data, pentru mine. Desigur, nu e ca si cum am vazut rasaritul pentru prima data in viata mea dar de data asta l-am vazut pentru prima data, la mare. E cumva ciudat cand ma gandesc ca am locuit toata viata mea la 20km de mare si abia acum am reusit sa imi satisfac o dorinta, de mult avuta.

Era 5:55 cand am parcat masina. Nu am cum sa uit cum ma grabeam, incaltata, prin nisipul rece si umed, cu frica de a ma descalta. Era prea frig. De ce ma grabeam? Pentru ca voiam sa fiu la malul marii in momentul cand se intampla. Conform THEWEATHERCHANNEL on my iphone – rasaritul avea sa inceapa odata cu ora 6:00. Nu voiam sa ratez niciun moment. Era atat de frig, batea vantul desi erau 12grade se simteau ca de 5. Atat de frig dar in acelasi timp placut pentru ca urma sa mai tai inca un lucru de pe – my bucket list – 

Ajung fericita unde imi doream, dar FERICITA. La propriu.  Topaind ca nebuna de FERICIRE pe nisipul umed, observ cum la limita dintre cer si apa incepe sa se coloreze usor usor, cu nuante de roz, purpuriu, portocaliu, norii erau de un gri cenusiu si pe masura ce soarele rasarea se deschideau tot mai mult la culoare. Era o lumina atat de calda si de placuta… Reflexia  razelor – ce se ridicau usor, usor pe cerul insetat de lumina – pe apa curata, rece, ca gheata si usor agitata, imi dadea o stare generala de bine, energie si pofta de viata. De vis. Unul dintre cele mai frumoase fenomene ale naturii. Nu exista cuvinte sa pot exprima ceea ce simteam in momentul acela, sentimentul pe care il simteam era unic dar poate banal, pentru unii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *