FASHION TRENDS 2020 SERIES : JEWERLY FOCUS cu cat mai mari cu atat mai bine

Ma fascineaza tot ceea ce se poarta in materie de haine dar unul din trendurile mele preferate este acesta in care accentul pe bijuterii, pe accesorizare devine tot mai fun de experimentat. Imi plac foarte mult accesoriile mari care sa scoata din anonimat orice tinuta simpla, poate banala. Evident, daca nu esti adepta cerceilor voluminosi sau bratarilor imense nu le purta, se pune accentul pe accesorizare nu neaparat pe volumul accesorilor.

Marii designeri au scos cateva colectii in care isi exprima creativitatea prin accentul pe accesoriile colorate, te indeamna sa nu iti fie frica sa le porti si sa combini pietre si metale, te indeamna sa renuntui la banalele bijuterii argintii sau aurii si te incurajeaza sa porti un sigur cercel intr-o ureche.

Intotdeauna mi-au placut colierele supra dimensionate dar ce sa vezi culmea ca nu prea am asa ceva in dulap. Se incurajeaza purtarea lor in contraste cum ar fi purtarea cu ceva delicat cum ar fi un lantisor cu piatra pretioasa sau ce stiu eu? l-am purtat asa :

In aceeasi oala intra si perlele. Bineinteles, noi cele care nu ne permitem niste perle adevarate apelam la tot ce gasim la brandurile accesibile cum ar fi zara. Ei au cateva coliere care iti iau ochii.

De asemenea cerceii roata de caruta cum le spun eu, sunt din nou la moda. Aveam si eu asa ceva candva insa nu ii mai gasesc, probabil ca i-am donat sau i-am aruncat pentru ca nu prea se potrivesc stilului meu. Voua va plac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com