GANDURI IN MIEZ DE NOAPTE

Sa ai un blog in ziua de azi e ca si cum ai incerca sa vinzi o carte sau stiu eu ceva ce nu mai are succes, piata fiind nu ca saturata ci suprasaturata. Totusi, chiar daca nu pare eu am muncit destul de mult la acest blog si am investit timp si bani ca sa il pastrez si imi place in continuare sa scriu si sa imi pastrez aici o parte din amintiri ca un fel de jurnal online. Eu nu am facut asta niciodata pentru bani sau faima ci pur si simplu din placere si de aceea sunt inca aici dupa aproape 10 ani. Am simit nevoia sa explic asta pentru ca am primit mesaje de genul ca nu isi mai au sens blogurile si ca ar trebui sa dispara, asta am invatat si la cursurile de social media in care am investit timp si bani insa blogul este proiectul meu de suflet, un hobby din care nu tintesc sa castig altceva decat amintiri si experiente la care pot sa ma intorc oricand sa mi le reamintesc cu drag.

Pe perioada de autoizolare am fost mai activa pentru ca timpul mi-a permis asta si am observat si la numere ca si voi ati fost aici prezenti, deci nu tine totusi de faptul ca nu vreti sa cititi ci tine de timpul liber pe care il are fiecare si cum alege sa si-l petreaca. Mi-ar placea sa fac atat de multe lucruri, mi-ar placea sa prind curaj si sa renunt la jobul pe care il am si sa ma ocup de pasiunile mele. O sa fac asta incet, cu pasi marunti si sper sa fiti alaturi de mine in acest jurnal al evolutiei mele ca persoana, ca femeie independenta, ca viitor antreprenor.

Faptul ca m-am apucat de youtube si ca am avut reactii din partea voastra nu a facut decat sa ma bucure si sa ma faca sa continui, sa evoluez si sa ne distram impreuna pe parcursul evolutiei mele. De fiecare data am fost eu, foarte naturala si cred ca s-a vazut foarte bine asta. Ma bucur ca sunt persoane care ma sustin si vreau sa duc asta la un nivel cat mai inalt.

Kisses,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com