Goodbye to the old me

 

TIMP1 ~uri n. 1) filoz. Categorie filozofică care desemnează durata, succesiunea și simultaneitatea proceselor. 2) Interval dintre două momente măsurat în secunde, minute, ore, zile, săptămâni, luni, ani, decenii, secole, milenii, perioade, ere. 3) Perioadă cât durează ceva; durată; vreme. ◊ Câtva ~ o perioadă scurtă. Tot ~ul mereu; întruna. Cu ~ul cu încetul; treptat. În același ~ concomitent; simultan. 4) pop. Moment oportun; împrejurare potrivită pentru o acțiune; prilej; ocazie. La ~.(Toate) la ~ul lor (toate) la momentul potrivit. 5) Perioadă determinată istoric; epocă. ◊ Pe ~uri demult; cândva. 6) Stare meteorologică într-o perioadă dată (într-o anumită regiune); vreme. ~ ploios. 7) lingv. Categorie gramaticală specifică verbului, prin care se exprimă momentul în care are loc acțiunea. /<lat. tempus, ~oris

 

Nu-mi ajung zilele sa fac tot ce imi doresc. Timpul se scurge cu viteza luminii si cumva, inexplicabil, ma tine in loc. Intelegi ce zic? Nimic nu este mai bun de pretuit ca timpul, momentele, clipele care pot schimba totul. El iti poate fura totul, DUR, imediat cum ai clipit, ca o fiara care inghite cu lacomie ultima bucata din prada sa. Opreste-te un ceas din ceea ce faci si intreaba-te :  ce am facut pentru mine azi? Ia o foaie de hartie, un carnetel sau scrie oriunde doresti, zi de zi, lucrul pe care l-ai facut pentru tine in ziua respectiva. In dreptul fiecarui lucru scrie cum te-ai simtit facand asta. In fiecare zi. Apoi continua sa mai adaugi putin cate putin oleaca de timp pentru tine. Scrie pe hartie. Analizeaza la sfarsitul lunii. Cum te simti acum? Ai reusit sa iti schimbi starea generala si sa iesi din rutina zilnica facand macar un lucru pe zi pentru tine, pentru placerea ta?

AZI. Ultima zi de concediu. A nins puternic si viscolit toata noaptea, astfel, dupa ce mi-am baut cafeaua, am iesit afara cu ai mei sa curatam zapada. M-am distrat mai bine ca niciodata, amintindu-ne de clipele frumoase cand eram mica si ma jucam prin zapada. Printre nameti, glume si ras cu lacrimi am construit si un om de zapada. Alaturi de cei dragi. M-am bucurat tare. Lucrurile de genul imi fac ziua mai buna. Azi am facut un lucru care pe mine m-a dus inca putin pe calea spre fericire.

Tu ce ai facut pentru tine azi?

 

ce am purtat :

vesta : glowfashion.ro

geaca piele/ pantaloni piele : bershka

tricou/ adidasi : zara

fes : local store

rucsac : bonprix.ro

ciorapi plasa : jolidon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *