INTERVIEW SERIES : Lorena aka @the.wooden.table

Sunt din ce in ce mai entuziasmata de aceasta serie de interviuri care, cred ca, va ramane pentru mult timp aici la mine pe blog. O sa le descoperiti pe toate, una cate una dar pana atunci hai sa vorbim un pic cu Lorena care este mama deserturilor de pe instagram. Chiar daca nu sunt fana dulciuri, doar prin faptul ca le prezinta intr-un mod atat de creativ si diferit mi se face pofta instant. Sincer, mi-e frica de mama. De ce? Pentru ca o sa descopere si ea acest cont si sigur o sa se apuce sa mai faca una alta si iar imi strica planul alimentar. Oricat de mult as incerca sa o refuz nu reusesc de fiecare data.

1. La ce ora te trezesti dimineata si care este primul lucru pe care il faci cand te trezesti?

Mereu am fost ,,early bird” așa că pe la 7:30-8:00 dimineața ai toate șansele să mă găsești prin bucătărie. Primul lucru pe care îl fac cănd mă trezesc e să verific ora pe telefon.

2. Cum arata o zi din viata ta pe timp de pandemie?

Fiind o persoană mai introvertită, nici nu simt diferența pandemiei. Așadar, îmi incep ziua cu ședințele de curs online pentru facultate, apoi ma găndesc la o rețetă să gătesc. Îmi place să imi iau timp să fotografiez prajitura gata coaptă si partea mea preferata e editatul pozelor. După ce mă satur si de editat si de fotografiat, mai iau cate un episod ( doua,trei ) din serialul pe care il urmaresc iar nu in ultimul rând mă asigur că ii tin ocupati pe ai mei cu multa vorbăraie. 

3. Salivez de fiecare data cand ma uit pe pagina ta de instagram. Ai o reteta preferata?

Rețeta mea preferată este ,,carot cake” pe care am gătit-o sub orice formă posibilă: tort/ruladă/prajitură. Imi place ca are un gust deosebit fata de prajiturile traditionale cu care am fost crescuta.

4. Ce te pasioneaza?

Mă pasionează mult fotografia preparatelor culinare ( food photography) insa ce ma impresioneaza este faptul ca pot transmite anumite sentimente prin intermediul pozei respectiv a mancarii fotografiate cum ar fi nostalgie ( prajitura cu mere si scortisoara a mamei cu care erai obisnuit/a) , aventura ( un desert cu fructe exptice si combinatii interesante de arome) sau fericire( un preparat delicios pe care l-ai putea manca zilnic) . Totul depinde ce ce fel de poveste vrei sa transmiti . 

5. Dulce sau sarat?

Dulce acum si pentru todeauna.

6. Un secret pe care cei care te urmaresc nu il stiu inca? 

Una dintre cele mai apreciate poze cu desert de pe profilul meu este un esec total dar a fost prea draguta prajitura sa scape fara poza. Acesta este si motivul pentru care am tot evitat sa dau reteta ei desi a fost solicitata. Sorry dar promit ca mai lucrez la ea si o sa postez o reteta mai comestibila.

7. Cine sau ce te inspira?

Pe mine ma inspira culorile foarte mult. O bluza in culoarea preferata imi asigura fericirea pe intreaga zi iar cand vine vorba de fotografie, de obicei incep o reteta de la o culoare anume care mi-a ramas in minte si incerc sa o includ prin diferite forme in cadrul ce urmeaza fotografiat.

8. Cafea sau ceai?

Ceai cu miere și lămâie. 

9. Ce le poti transmite celor care isi propun sa faca ce faci si tu?

Cand vine vorba de gatit: incearca combinatii de gusturi noi si fii pregatit sa esuezi :)) 

10.Descrie-te in cateva cuvinte

Optimista,zambitoare,haotica, inventiva si mereu cu chef de aventura, imi place sa incerc lucruri noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com