INTERVIEW SERIES : Raluca aka @ralucaa.munteanu

Cred ca v-ati dat seama deja ca urmaresc sa promovez conturile de instagram care mie imi plac si mai ales pentru ca au content de calitate care, din punctul meu de vedere, nu este suficient de apreciat. Numai sa intrati pe instagramul lui Ralu’ si o sa vedeti exact la ce ma refer.

Buna, Alina! Buna tuturor! Ma bucur tare mult sa fac asta!

1. La ce ora te trezesti dimineata si care este primul lucru pe care il faci cand te trezesti?

Intotdeauna am fost o persoana matinala. Poate si din pricina anilor petrecuti la liceul militar,vmi-am format un obicei in a ma trezi destul de devreme, si sincer imi place ca pot sa ma bucur mai mult de ziua respectiva. Intervalul orar in care ma trezesc de obicei e 6:30 – 7:10. Primul lucru pe care il fac dupa ce-mi inchid alarma e sa dau un scroll rapid pe Instagram, nu e tocmai ok dar ma ajuta sa nu adorm iar.

2. Cum arata o zi din viata ta pe timp de pandemie?

La inceput am fost dezorganizata, insa pe masura ce m-am obisnuit cu noul program am reusit sa-mi reiau programul obisnuit. Primele ore depind foarte mult de starea din dimineata respectiva, insa intotdeauna merg sa le spun “ Buna dimineata!” alor mei. Apoi imi beau cafeaua, pentru mine dimineata perfecta include cafea, imi notez activitatile pe care vreau sa le desfasor de-a lungul zilei (pentru organizare folosesc un bullet journal). Cateodata citesc, ascult muzica, ma uit la seriale, servesc micul dejun (incerc sa nu depasesc 9:30). Apoi zilele au cam acelasi tipar: ore online, invatat, cateva poze strecurate printre picaturi, nu-mi imaginez o zi fara poze. Iubesc sa petrec timpul cu familia si incerc sa profit de fiecare moment impreuna!

3. Instagramul tau arata de vis. Cu ce te ocupi in viata reala?

Multumesc! Sunt studenta la Medicina Generala in anul V la UMF “Gr. T. Popa” din Iasi.

4. Ce te pasioneaza?

De unde sa incep, am multe… De la tata am mostenit pasiunea pentru calatorii, imi place atat de mult sa descopar locuri, oameni, culturi noi. Ma fascineaza imensitatea lumii in care traim si sper sa reusesc sa vad macar o parte din ea. Imi place sa citesc, ador orice e legat de creatie.

5. Care este ultima carte citita?

Acum cateva zile am terminat “Povestea Faridei”. Ce m-a socat la cartea asta e ca intamplarile relatate s-au petrecut intre anii 2014-2015, deci nu cu mult timp in urma. Eram in liceu atunci. Gandeste-te ca noi suntem obisnuiti cu o lume in care siguranta, egalitatea si mai ales libertatea nu ne sunt straine. Ei bine, universul Faridei era fix opusul. Ar trebui sa fim recunoscatori pentru tot ce avem.

6. Un secret pe care cei care te urmaresc nu il stiu inca? 

Am luat Bac-ul cu 10. O consider o victorie personala pentru ca niciodata nu am fost buna la redactat.

7. Cine sau ce te inspira?

Daca ma refer la pagina de Instagram, cred ca viata de zi cu zi. Incerc sa le transmit urmaritorilor mei franturi din lucrurile simple care ma fac fericita. Vreau sa transmit caldura, liniste prin intermediul imaginilor. Pe plan personal, mama si tata sunt modelele mele. De mica mi-am dorit sa fiu ca ei, sunt amandoi niste medici extrem de dedicati si sper sa ajung cel putin la fel de buna ca ei.

8. Cafea sau ceai?

Cafea cu siguranta.

9. Ce le poti transmite celor care isi propun sa faca ce faci si tu?

Acordati-va timp si rabdare. Eu nu cred ca exista “nu pot”, ci “nu am incercat suficient”. De curand am citit in “Atomic habits” ca daca reusesti sa-ti imbunatatesti strategia cu 1% in fiecare zi timp de un an, la finalul acestuia vei avea un progres de 365%. Impresionant, nu?

10.Descrie-te in cateva cuvinte

Ambitioasa, empatica, visatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com