Nu incerca sa schimbi pe cineva daca o faci doar pentru tine

dsc_9607

 

A iesit soarele. Vesel, prefacut. Razele sale imi dau un sentiment de melancolie. Cand e frig afara parca brusc ma transform in altcineva. Mai plina de energie, mai sincera si mai creativa. E dimineata. 6:56. Nu pot inchide un ochi. O sa fie o zi lunga. Afara s-a racorit brusc si prefer sa ies la alergat de dimineata. Dimineata imi iau doza de energie  pentru toata ziua. Azi scriu de la coltisorul meu de inspiratie de acasa. Totul e alb. Cei 12 trandafiri negii, din vaza, pe care mi i-am facut cadou de ziua mea, au atipit intr-un colt, cu rolul de a armonia tot decorul alb-negru. De fiecare data cand ma asez in acest colt imi curg cuvintele ca apa. Ce mister, ma simt ca un scriitor care isi aseaza gandurile pe hartie. Imi  doresc de mult o masina de scris, cred ca as fi mult mai inspirata si cuvintele ar curge si mai usor. Toate povestirile mele s-ar transforma intr-o vena care strabate sistemul circulator cu O2 si CO2, facand ca sangele sa ajunga la inima. Cam asa si cu scrisul. O povestire care strabate conducta trecerii noaste. O povestire care tine de magic, de vise, de tristete si neimplinire. In noptile in care nu pot dormi scriu. Pentru mine.

Da, ai ghicit! Sunt in zodia Pesti.

Complex, întelegator, prietenos, nativul din zodia Pesti este un visator. Întâmpina greutati în a fi practic. Nativul din zodia Pesti este sensibil, impresionabil, comod, bonom si sociabil, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. Are mult umor.

Fantezia bogata a nativului Pesti îl face sa fie visator. El îi întelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice. Este foarte curajos si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Pe plan profesional, este un colaborator exceptional, care îi lasa cu placere pe altii sa comande.

Nativul din Pesti îsi intuieste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa se retraga în lumea lui.

 

 

 

dsc_9610

dsc_9613

dsc_9615

dsc_9616

dsc_9619

dsc_9623

dsc_9624

dsc_9626

dsc_9644

dsc_9645

dsc_9647

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *