Old and rusty handwriting machine

Nu ne-am mai scris de ceva timp. Am finalizat un proiect pe instagram de care sunt mandra ca am reusit sa il duc pana la capat. Oare te intrebi daca am trisat, evident, de fapt toti prietenii mei m-au intrebat asta. Da. Raspunsul este da. Am trisat de doua ori, la inceput si anume cu nr3 si nr7. Restul pozelor sunt reale, poze si tinute pe care le-am facut si le-am purtat in ziua respectiva. La sfarsitul provocarii am dat tag mai departe si altor fete. Sunt fericita ca am reusit sa duc la bun sfarsit acest “mini” proiect pe care mi l-am creat singura.

“ Cum ti-a venit aceasta idee? “- sincer nici eu nu stiu. Pur si simplu cand am publicat prima tinuta din acest proiect m-am gandit ca ar fi ceva ce nu am mai facut si o mare provocare pentru mine. Evident ca pe moment nu am realizat cat de greu poate fi insa ma bucur ca l-am dus la sfarsit.

As vrea sa stiu cati dintre voi ati urmarit cu interes aceasta provocare si daca v-ar placea ca odata la cateva luni sa repetam experienta, insa pentru asta voi face un articol separat in care veti putea vota tinuta favorita and what to do next.

Pana atunci enjoy some pics with me in my natural habit.

Kisses, A.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com