Parfumul tau mi-a devenit mirosul de acasa

PARFÚM, parfumuri, s. n. 1. Miros plăcut, mireasmă. 2. Produs industrial cu miros plăcut, obținut prin amestecarea unor substanțe aromatice de origine vegetală

Notă caracteristică, specifică.

 

Genunchii rupti, mainile uscate, hainele necalcate si prafuite, parul ciufulit,nearanjat… oare cum ma priveau ceilalti? Eu ma vedeam fericita. Fericirea nu are nevoie de multe, dimpotriva. Am iesit pe usa la 18:00 ca un tehnician dentar adevarat ce sunt. Faceam chiar 15 minute pana acasa. Profitam de drum ca sa imi pun ordine in ganduri, sa le asez intr-o ordine pentru ca de multe ori este nevoie sa “sterg praful”, sa scap de tot ceea ce nu imi aduce niciun folos. Mintea ta va crede intotdeaua ceea ce ii spui. Cu buzele crapate de dor si cearcanele urmate de noptile nedormite, lipsite de orice cosmar sau vis frumos reusesc sa ma detasez pentru cateva secunde si sa privesc apusul. Il descriu ca pe un fenomen, un lucru superb care iti da putina speranta. De ce? Am senzatia ca e ca un fel de lucru motivant cand apune soarele pentru ca imi aminteste mereu ca, chiar si cele mai intunecate momente pot fi frumoase.

Era una din serile pe care mi le petreceam cu Oana. Am plecat de acasa in jurul orei 19, in viteza, sa mai prindem putina lumina. Haine murdare, curate, agatate prin locuri in care nu ma gandeam ca le voi agata. Am luat jacketa preferata de la Bonprix, necalcata, sifonata si am iesit pe usa. Timpul e scurt. Atunci cand deschid ochii vreau sa profit cat mai mult de viata si de lucrurile pe care le iubesc. Sa ma ocup de oamenii pe care ii iubesc.

Stau la etajul noua. Desi sunt o fricoasa irefragabila iubesc inaltimile. Pot spune ca privelistea e destul de frumoasa. Dar nu, nu ma intelege gresit – doar la apus. Ti-am scris exagerat de mult despre asta dar e ceea ce ma reprezinta iar unul din cele mai frumoase momente #highlightoftheday este chiar cand ajung in apartament, seara, in jurul orei 19, ies pe balcon, dau play la piesa mea preferata si savurez un pahar de vin in timp ce astept ca soarele sa isi faca de cap pe cerul gri, insetat de culoare.

 

outfit

blazer : bonprix

tricou/ pantaloni : zara

geanta : bonprix

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *