TIPS & TRICKS : ibrowsing effect

Am fost destul de interesata de aceasta tehnica si cand am descoperit cum se poate realiza am fost foarte fascinata incat imi purtam sprancenele asa zilnic. Vara trecuta eram fiarta pe acest trend si acum m-a apucat din nou nebunia. Mi-am adus aminte ca voua nu v-am povestit desi poate unele dintre voi deja stiti dar anyway pentru restul fetelor las asta aici.

Cele doua must have -uri in aceasta tehnica sunt periuta de sprancene si sapunul cu glicerina. Eu folosesc o periuta pe care am primit-o de la persoana la care obinuiam sa imi pun extensii de gene. Am renuntat in a le mai purta pentru ca ador liniile de tus si oricum daca simt nevoia de gene mai lungi si mai dese aplic gene smocuri – care sunt preferatele mele, arata mult mai natural spre deosebire de cele tip banda.

De cele mai multe ori nu simt nevoia aplicarii unui fard de sprancene decat daca ma machiez mai mult la ochi insa pe timpul zilei le port simplu. Le pieptan intai in directia dorita iar apoi dau cu acea perie prin sapun si le fixez. Daca am goluri sau simt nevoia sa fie mai pline, desenez cateva fire cu un creion de sprancene si arata foarte natural. Voua va place sa va aranjati sprancenele astfel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com