Totul a inceput cand…

…eram pe langa lac admirand frumusetea naturii, soarele arzator de primavara imi incalzea chipul, fascinata de frumusetea si naturaleta lebedelor care se plimbau gratioase pe apa, gatul lor lung, curbat, in perfecta armonie cu restul corpului. Penajul alb si duritatea aripilor denota faptul ca sunt frumoase, atragtoare dar greu de invins. ┬áImi place sa ma asociez cu ele, sa ma transform intr-o lebada, sa traiesc mereu intr-un “spectacol” al inocentei si al frumusetii nemuritoare.

Era undeva in jurul orei 23, intr-o vineri seara. Plimbarea lunga in mijlocul naturii, primavara, e de departe cel mai relaxant moment al zilei. Eram cu Daniela. Hotarate sa mergem spre casa, observam un grup de curiosi pe marginea lacului. Ma apropii. Domnitele mai sus descrise isi incheiau specacolul zilei printr-o scena minunata. Erau chiar la limita, pe iarba, gata sa cada in apa. Isi deschideau aripile lungi, de un alb imaculat si isi intindeau gatul gratios. Un spectacol pe cinste pentru iubitorii de frumos. Erau inconjurate de 10-15 oameni care mai de care cu telefoane si aparate foto profesionale, incercand sa le surprinda in habitatul lor natural, frumoase, gratioase. Simtind ca grupul de oameni se apropie din ce in ce mai repede, isi intorc privirea aroganta, isi ridica aripile si pasesc gratios in apa.

Le ador, sunt pasarile mele preferate, ma inspira si revazandu-le de fiecare data ma simt ca intr-un desen animat, reamintindu-mi cum le urmaream cu interes in copilarie. Asta este motivul pentru care de fiecare data cand este ziua mea de nastere aleg sa ma imbrac in alb, cumva asociindu-ma cu ele, ma simt inocenta, finuta, gratioasa dar in acelasi timp si puternica.

 

AM PURAT

pantaloni/ sacou : ZARA

camasa : MASSIMO DUTTI

PHOTO CREDITS : Dany Gore Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *